Studios Ceske Velenice Lila Bar

• Ersteller Ersteller Gast
  • Erstellt am Erstellt am
Lila Bar da muss man reingehen und sagen eine Stunde aber die was motiviert sind. Kein ich kam nicht mehr oder ständig fragerei kommst schon? Und sonstige Ausreden! Ich war vorm Sommer oft dort (hat andere Gründe als Notstand). Ohne diese Ansage wirst kein Spaß haben! Nur unnötig 120€ in Stunde los

Super whirlpool a Möet k tomu jsme měli.. ve Fénixu... Chodím do jiných klubů - Sin City je jako kdybych se vrátil do let mladších - je jedno kde a v jaké špíně si užijete ale že si užijete.... A ty roztrhaný prostěradla včetně díry od nehtů holek... A v tom mám tu ženu uspokojit??? Zřejmě jí se to líbí ale ne mě... Místo na zadek jsem koukal na díry v prostěradle, nestál mi a ani jsem se neuspokojil... Ale ona mi řekla, že ona tak dosáhla orgasmu při pohledu na mě...
A zůstala skvrna na tom prostěradle červeném - prý od orgasmu ze mne... Bílé prostěradlo nebylo ani ušpiněné...
Špinavé pokoje znamenají rizika (infekce)
Tak zvolím vždy kvalitu než kvantitu...
Kdyby ten club Sin City byl zrekonstruovaný tak má hodnotu 150 eur za hodinu včetně drinků ....teď je cena 150 v Sin City..
In this byla zahrnuta and konzumace koktejlu včetně mého drinku a dýška + ošklivý pokoj v Sin city.
Další VIP místnost je v ....?
Příště chci zkusit další kluby jen kdybych neměl hodně práce.
Mimochodem, co se týká holek ..... já jsem z České Republiky ale aby bylo Češek míň než Ukrajinek mi přijde fakt divné! Máme plzeňské pivo a Budwar - cizinci jezdí sem do Čech si dát naše pivo 🍻 a snad i českou ženu k tomu ne?????

Kdy bude mít Sin city VIP místnost včetně VIP salónku??? Až tohle budou mít, tak se tam opět zastavím a příště lepší prostěradla bez děr...🥹

War gestern in der Lila und bin mit der Lora aufs Zimmer. Die geht ab wie Rakete, die hat mir, als ich sie geschleckt habe, so richtig ins Gesicht gespritzt. War richtig geil, das war echt, das kann man nicht vortäuschen.
Aber eben auch alles mit Gummi, mich stört das nicht.
Vielleicht schreibt jemand von euch auch mal einen kleinen Bericht aus der Lila bar.

Zurück
Oben