Raport despre prima vizită la
Cristina – bordelul Lagergasse 126 :
Așa cum am promis, iată raportul meu despre prima mea vizită cu Cristina – așa cum am scris săptămâna trecută, noile fotografii sunt 100% corecte. O femeie cu un corp uimitor te așteaptă. A fost ușor să faci o programare prin WhatsApp – am optat imediat pentru pachetul complet, care includea săruturi și CIM timp de o oră. Tot ce este scris despre ea aici este adevărat. Da, cere un preț premium; ora m-a costat 300 de euro. Dar merită cu adevărat fiecare bănuț – o femeie sofisticată la un preț premium, ceea ce (și nu mă simt des așa) mă face să mă întreb ce caută o femeie ca ea într-un bordel. În opinia mea, întreaga experiență cu ea este semnificativ diferită de o vizită obișnuită la un bordel. Cristina face din timpul petrecut împreună o experiență minunată; se vede că este complet concentrată asupra clientului ei. Are clasă și, în opinia mea, întreaga întâlnire are un nivel de sofisticare pe care îl găsești rar în bordeluri, cel puțin nu în Graz. Sexul oral a fost unul dintre cele mai importante trei lucruri pe care le-am experimentat vreodată. A fost variat, uneori blând, apoi profund, lent, apoi din nou rapid, și totul cu mult contact vizual – ea chiar se dă pe deplin în timpul CIM. Chiar savurează acest lucru. Între runde, ne-am făcut masaje reciproce și am avut conversații plăcute. Apoi, încă o felație orală, 69, și sex în mai multe poziții până la al doilea orgasm. Săruturile ei sunt și ele foarte bune, chiar dacă ar putea fi puțin mai intense pentru gustul meu, dar foarte bune pentru o primă vizită. După cum am menționat deja, este cu adevărat o experiență cu ea; nu se uită la ceas. În total, am fost cu ea aproximativ 70 de minute.
Risc de recurență? 95%